Træn din adfærd

Hos Datlinien kan du træne din adfærd med henblik på at reducere din ineffektive (dysfunktionelle) adfærd og fremme din effektive (funktionelle) adfærd.

 

 

Datlinien tilbyder i denne forbindelse ugelige gennemgang af forskellige færdigheder og copingstrategier samt stærke træningsprogrammer, som trin for trin vil guide dig til, at du tilegner dig færdighederne og copingstrategierne.

 

De tre sider i din adfærdstræning

Din adfærdstræning hos Datlinien indebærer, at du arbejder med følgende tre sider i dig:

• Dine betingede adfærd

Dine betingede adfærd omfatter dine vaner, tankemønstre og reaktionsmønstre.  Du arbejder med dine betingede adfærd ved at lære og anvende strategier fra kognitiv og adfærdspsykologien.

 

 

• Dine værdier og prioriteringer

Dine værdier og prioriteringer er dit kompas til at opbygge et værdigt liv og til at skabe de forandringer, der vil give mening for dig. Du arbejder med dine værdier og prioriteringer ved at fokusere systematisk og dagligt på hvad det er vigtigt for dig.

 

 

• Din opmærksomhed og nærvær i nuet

Dine opmærksomhedsfærdigheder og dit nærvær i nuet er forudsætning for at kende til og lede dit indre. Dit nærvær i nuet afgørende for dine handlemuligheder, idet dine handlemuligheder altid ligger i nuet. Du arbejder med din opmærksomhed og nærvær i nuet baseret på mindfulness.

 

 

Træn din adfærd ved at blive medlem hos DATLINIEN.

Læs mere om vores medlemskab her:

 

Medlemskab