• Hotline: 53 86 42 21
 • Om os

 • Vi er et netværk af læger, psykologer og andre faggrupper med uddannelse og arbejdserfaring inden for dialektisk adfærdsterapi. Vi arbejder ud fra principperne i dialektisk adfærdsterapi (DAT). Det betyder, at traditionelle forandringsorienterede strategier fra adfærdsterapi og acceptstrategier fra mindfulness integreres i psykoterapien. Vores kerneydelse er telefonisk rådgivning til de klienter og personale, der arbejder med dialektisk adfærdsterapi.

 • Shahram Elahi Panah
  Aut. psykolog

  Email: sep@datlinien.dk
  Mobil: 26 84 42 21

  Jeg er autoriseret psykolog og har specialiseret mig inden for Dialektisk Adfærdsterapi (DAT). Jeg har flere års erfaring inden for psykiatrien bl.a. psykiatrisk akut modtagelse og psykiatrisk intensiv afdeling.

  Som klinisk psykolog har jeg regelmæssigt arbejdet med klienter med emotionel ustabil personlighedsforstyrrelse, suicidaladfærd, selvskadende adfærd, PTSD, spiseforstyrrelse, aggression, misbrug, angst og depression.

  Jeg har grundlagt Datlinien i 2017 på grund af mangel på kvalificeret telefonisk rådgivning baseret på dialektisk adfærdsterapi samt et ønske om at gøre psykologisk færdighedstræning nem og effektiv for alle.

   

 • Mikael Steen
  Aut. psykolog

  Email: mst@datlinien.dk
  Mobil: 28 93 42 47

  Jeg er autoriseret psykolog med specialkompetencer inden for Dialektisk Adfærdsterapi (DAT). Jeg har erfaring fra intensiv, akut og ambulant psykiatri, samt privat praksis. Foruden behandling af emotionel ustabilitet og impulstyret adfærd, foretager jeg også traumebehandling.

  Jeg arbejder med supervison og debriefing af tværfagligt personale og har løbende beskæftiget mig med forskning, effektmåling og udvikling af materialer og DAT orienterede behandlingstilbud.